Selecţionata ''Lupii'' Bucureşti a învins formaţia italiană Cammi Calvisano cu scorul de 37-15 (17-12), sâmbătă, pe stadionul ''Arcul de Triumf'' din Capitală, într-un meci din Grupa a 3-a a competiţiei de rugby Cupa AMLIN Challenge, informează Agerpres.

Punctele "Lupilor" au fost reuşite de Florin Vlaicu - un eseu (38), şase lovituri de pedeapsă (12, 20, 25, 30, 44, 66) şi două transformări (69, 76) - şi Paula Kinikinilau (68) şi Valentin Popîrlan (74), ambii eseuri. Pentru oaspeţi, Kelly Haimona a marcat cinci lovituri de penalitate (1, 9, 18, 24, 56).

În sezonul trecut, cele două echipe s-au întâlnit în aceeaşi competiţie şi şi-au împărţit victoriile, Lupii au câştigat la Bucureşti cu 42-27, cea mai mare diferenţă de scor din istoria participărilor în AMLIN Challenge Cup, iar Calvisano în retur, cu 34-20.

Următorul meci al ''Lupilor'' va avea loc pe 7 decembrie, tot la Bucureşti, cu Brive (Franţa).

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.