George Maior a fost dat afară de la conducerea SRI pentru că numele său apărea în dosarul EADS, scrie Sorin Ovidiu Vântu pe blogul său.

”Lermontov s-a sinucis. În timp ce-și ducea pistolul la tâmplă, a început să strige: „Nu trageți, fraților!” Cam așa sună demisia lui Maior. Dincolo de versiunea oficială, acesta a fost dat afară pentru că apare cu nume și prenume în dosarul EADS”, notează Vântu.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

”Singurul lucru bun pe care l-a făcut a fost recunoașterea ofițerilor acoperiți din presă. În rest, și-a încheiat mandatul în aceeași manieră în care a funcționat pe tot parcursul lui – slugarnic, redus și beat mangă”, scrie SOV.

”Reforma SRI-ului nu a însemnat altceva decât înlocuirea infiltraților din Rusia cu cei din America. Am acceptat abuzurile statului pentru ceea ce am făcut în anii 1990-1991. Așa cum am spus, pentru operațiunile comerciale ilegale de atunci, meritam să fac ani buni de închisoare”, spune SO Vântu.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews