SPP cumpără o supermașină pentru transportul demnitarilor. Toate indiciile arată că automobilul îi este destinat lui Klaus Iohannis

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conform unui anunţ postat pe internet, Serviciul de Protecție și Pază va cumpăra un automobil Mercedes nou, în valoare de circa 80.000 de euro, pentru transportul demnitarilor.  Conform celor de la România Liberă, nu menționează ce om politic va beneficia de acest automobil, dar ţinând însă cont că e vorba de o singură mașină, care va avea suporți pentru steag pe părțile laterale, se poate deduce că limuzina va fi atribuită președintelui Klaus Iohannis.

[P] Razboiul sfarsitului lumii - Mario Vargas Llosa - comanda online

Achiziția s-a realizat printr-o licitație publică iar criteriul de atribuire a licitației a fost „prețul cel mai scăzut”. Pe acest criteriu, a câștigat compania Mercedes Benz, care a oferit o mașină în valoare de 319.528 lei fără TVA.




Potrivit anunțului postat de SPP pe internet, noua mașină este un „autoturism de oraș destinat transportului demnitarilor”. Automobilul este o limuzină din clasa premium, cu tracțiune integrală. Potrivit caietului de sarcini, motorul, pe benzină, oferă o putere de cel puțin 450 CP. Mașina realizează o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în cel mult 4,8 secunde. Cutia de viteze este automată.

mercedes1

Împreună cu datele pur tehnice, caietul de sarcini publicat pe internet dă și informații despre confortul interior al mașinii. De exemplu, limuzina va avea „scaune spate încălzite, ventilate cu funcţie masaj”. Noua mașină mai are în interior televizor, sistem de sonorizare profesional HI-FI, cutie frigorifică și suporturi de pahare (atât în spate, cât și în față).

Licitația a fost atribuită la data de 18 martie. Conform condițiilor impuse de SPP, noua mașină trebuie să fie livrată de compania Mercedes până la data de 19 iunie 2015.



Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)    |    RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)

Tip conținut: Știri