ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un scandal imens a pornit de la un incident minor în trafic, care a dus și la o adevărată cascadorie din partea unui bărbat care susține că mașina sa a fost avariată în trafic de o șoferiță care ulterior și-a continuat nestingherită drumul.

Șoferul autovehiculului avariat s-a dat jos să discute cu respectiva femeie, însă aceasta nu a oprit și și-a continuat văzut de drum. În această situație, acesta a alergat după ea până la primul semafor și s-a pus în fața mașinii, ulterior agățându-se de ștergătoare deoarece conducătoarea auto nu a vrut să oprească.

Aceasta a motivat ulterior că a crezut că șoferul vrea să o bată, iar ea s-a panicat și a încercat să scape. Bărbatul susține că ea a fost cea care a vrut să îl omoare. Aceste scene au fost filmate în trafic de un martor.

”Robert Ștefan: M-a luat pe ștergătoare, am oprit mai în față de ea și am venit aici să-i zic că m-a lovit. M-am dus după ea, să tragă pe dreapta, uite o urmă de zgârietură, uite urma de oglindă de la dânsa

Reporter: A încercat să vă ocolească?

Robert Ștefan: Nu a încercat să mă ocolească, a vrut să scape de mine, făcând stanga dreapta, noroc ca m-am ținut destul bine”, a spus acesta pentru ȘtirileProTV.ro.

Robert susține că femeia l-a purtat pe capotă de la Universitate până aproape de Piața Victoriei. Cea acuzată, explică altfel cele întâmplate.

”Presupusa vinovată: Am făcut o sesizare la Poliție că am fost agresată în trafic, că eram cu fetița. M-a urmărit și îmi cerea să cobor, m-am speriat, s-a agățat de ștergătoare și ne-am continuat drumul.

Reporter: Cu dânsul pe capotă?

Presupusa vinovată: Da, m-a urmărit, eu știu că nu l-am lovit. Eram în stare de șoc, să nu mă lovească, eram sigură că o să mă bată. Și iar s-a agățat.

Reporter: A doua oară?

Presupusa vinovată: Da

Ambii șoferi au ajuns la Poliție unde au depus plângeri și și-au susținut povestea.

”Robert Ștefan: O să depun plângere pentru tenativă de omor că puteam să fiu mort în momentul de față. Mă gândesc dacă aș fi căzut, mă loveau celelate din trafic"

Polițiștii analizează cele două plângeri și vor decide dacă încadrează cazul la accident sau la tentativă de omor.