ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scandal la un liceu din Craiova. O profesoară de engleză este acuzată că foloseşte un limbaj cu conotaţii sexuale în clasă şi că îi jigneşte pe elevi. Părinţii şi-au retras copiii de la ore şi au făcut plângeri la inspectoratul şcolar.

[p] LIBRARIE.NET - Cărţile pe care le cauţi

Mai mulţi elevi de la Colegiul Naţional Carol I din Craiova s-au plâns că profesoara le predă engleză după manualul propriu, în care are lecţii ce conţin conotaţii sexuale, potrivit Romania TV.
"A scos o fetiţă la tablă şi i-a spus: draga mea, treci la tablă şi dezvoltă-mi în limba engleză plăcerile carnale", spune, indignată, mama unui elev.

"Le spune la clasă că are acasă un pisic pe care îl cheamă Tomas şi pisicul este reîncarnarea unui bărbat care, atunci când se dezbracă, se uită la ea", povesteşte mama unui alt elev.

Mai mult, profesoara i-a ridicat fusta unei eleve, ca să o umilească în faţa colegilor de clasă. Speriaţi de ce discuţii se poartă la ore, părinţii au mers la şcoală şi s-au plâns conducerii.
"Şi noi, la nivelul conducerii şcolii, am luat act de modul cum doamna se exprimă la orele de engleză", a declarat Luminiţa Thorwachter, directorul şcolii.

Oamenii au făcut plângeri şi la inspectoratul şcolar. Până la finalizarea anchetei, părinţii şi-au retras copiii de la orele de engleză.