ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acuzaţii extrem de grave la dezbaterea TVR despre importanţa instituţiei în viaţa publică organizată astăzi. Adrian Bucur, membru în CA al SRTv, a precizat că se „dă şpagă” 1.500 euro pentru apariţia la o emisiune SRTv. Afirmaţia a fost făcută de Adrian Bucur după ce Stelian Tănase, preşedintele-director general al instituţiei, a acuzat imixtiunile politice la TVR.

"Avem profesionişti în televiziune capabili să se ocupe ei înşişi de televiziune, nu trebuie să le spună un ministru ce au de făcut. Şi, din păcate, se întâmplă, trebuie să vă spun", a spus Stelian Tănase conform Reporter Virtual.

"Dar avem şi mulţi neprofesionişti în televiziune şi multe clanuri şi «cui mă laşi, naşule?»”, a reacţionat Adrian Bucur, jurnalist în TVR şi membru în Consiliul de Administraţie al SRTv.

Adrian Bucur a lansat apoi dezvăluirea şocantă: "Am cinci ani aici în TVR, folclorul îmi spune că se dă şpagă vreo 1.500 de euro de emisiune. Sunt directori care ar putea fi oameni de zeci de mii de euro pe lună. Dar eu nu sunt DNA".

Prezent la discuţie, Cornel Nistorescu a întărit spusele lui Bucur. "Eu, ca privat, am fost de nenumărate ori în situaţia de a afla de la o societate comercială că putem rezolva la televiziunea publică o emisiune, dăm 3.000 de euro la director şi redactor-şef şi cu restul ne descurcăm şi ne face o oră de prezentare. Şi operaţiuni de genul acesta se fac constant în TVR”, a susţinut Nistorescu.