ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Schimbări importante la unul dintre cluburile de fotbal de mare tradiţie din România, Rapid Bucuresti, aflat într-o situaţie dificilă.

Livrare gratuita in 24 de ore!

După ce şi-a dat demisia de la Astra Giurgiu, Dinu Gheorghe, care are o veche relaţie de colaborare cu clubul giuleştean, a devenit noul preşedinte al clubului giuleştean. Aceasta este numai prima dintre schimbări.

Dinu Gheorghe ar fi ajuns la una cord în acest sens cu acţionarul majoritar Valerii Moraru.

A doua dintre schimbări este venirea în România a lui Cristiano Bergodi. “Nu știu dacă preiau Rapidul, dar vreau să mai antrenez în România”, a declarat Bergodi.

Italianul a mai stat pe banca giuleștenilor la începutul sezonului 2007 - 2008, după care a fost concediat, în urma ieşirii Rapidului din grupa Cupei UEFA, în care se afla echipa.

A treia dintre schimbări e că Valerii Moraru spune că în zilele următoare jucătorii giuleşteni îşi vor primi salariile la zi.
"Urmează să semnăm nişte acorduri şi le vom plăti toate salariile la zi celor care sunt legitimaţi, care joacă azi pentru Rapid. Cred că ne putem salva de la regradare, suntem optimişti, altfel de ce am mai investi?" , a spus Moraru.

Rapid are o serie de șase meciuri fără victorie în Liga 1, cu cinci înfrângeri în acest interval, fiind penultima în clasament, cu 9 puncte.