ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 5 noiembrie, la Sala Palatului  din București,s-a anunțat oficial concertul cuplului Al Bano și Romina Power.

“Discuțiile pentru acest proiect au început toamna trecută și iată că, în cele din urmă, s-au finalizat. Cel mai iubit cuplu al anilor '80 s-a reunit....si visul unei generații se va împlini: “Felicita” va fi cântată live de Romina Power și Al Bano pe scena Sălii Palatului”- a declarat Sorin Săraru  reprezentantul Project Events.

Intitulat “Al Bano featuring a very special guest – Romina Power”, spectacolul celor doi va conține hituri precum “Ci Sara”, "Liberta", "Dialogo", "Acqua di mare", "Sharazan" sau cântecul cu care au câțtigat premiul al II lea la San Remo  și care va deveni un hit internațional: "Felicita".

Spectacolul celebrului cuplu are loc dupa 15 ani de la divorț și la aproape doua decenii de când cei doi au renunțat să mai cânte împreună, primele lor concerte după împacare având loc în octombrie trecut, la Moscova.

"După tot ce s-a întâmplat, este totuși tatăl copiilor mei și bărbatul pe care l-am iubit și este important să lăsăm în urmă vechile sentimente de ranchiună" explică Romina Power,  iar Al Bano o completează spunând: “Am trăit împreună cu Romina o perioadă exceptională”.

Albano și Romina Power s-au despărțit duăa ce, pe 6 ianuarie 1994, Ylena, fiica lor cea mare, dispare misterios, fiind văzută pentru ultima oară în cartierul francez din New Orleans. Fata n-a fost găsită nici până acum.