ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sebastian Ghiță a ieșit din sediul DNA Ploiești, acolo unde a fost audiat. La ieșire, deputatul a declarat că le-a prezentat procurorilor natura relației sale cu Cristian Herțanu, afirmând că este urmărit penal și pus sub control judiciar în dosarul în care a dat declarații.

Saptamanile indragostitilor: 2-15 februarie. Toate ofertele

"Cred că le-am oferit suficiente detalii cât să își formeze o părere despre o potențială vinovăție a mea. Aștept să văd declarațiile celoralați domni din dosar, nu îi cunosc. Această firmă a avut o lucrare în județul Prahova, nu a performat foarte bine și nu știu detalii despre activitatea dânșilor și ce au făcut acolo.
Dacă această firmă ar fi câștigat această licitație în alt județ, toți i-am fi suspectat pe cei din acel județ.  Acuzația este că am sprijinit acest grup”, a declarat Sebastian Ghiță.

Deputatul a mai declarat că procurorii au început urmărirea penală pe numele său și că se află sub control judiciar.

"Mi-au dispus o măsură să nu mă întâlnesc cu domnii Mircea şi Vlad Cosma”, a mai spus Ghiță.