ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Cu o lungime de 245 de kilometri, litoralul românesc al Mării Negre se întinde din nord, de la graniţa cu Ucraina, până în sud, la graniţa cu Bulgaria. 163 de kilometri aparţin Deltei Dunării, iar pe restul de 82 de kilometri se întind cele 12 staţiuni.

Pe lângă acestea există şi locuri neamenajate, încă nedescoperite de turişti. Aici civilizaţia lipseşte, iar cei care aleg un sejur într-un astfel de loc trebuie să ştie că nu există condiţii de cazare sau magazine. Cazarea se face la cort, iar proviziile se fac din timp, până se ajunge la aceste locuri.

Plaja de la Corbu este un asemenea loc. Recent, plaja de la Corbu Plaja a fost inclusă în topul celor mai frumoase din lume, alături de Whitehaven Beach (Australia) și Rarotonga (Cook Islands). Plaja din România a fost selectată pentru peisajul sălbatic şi apa cristalină, câştigând locul 4, în faţa unor zone din Puerto Rico, Spania sau Brazilia. Din păcate, acest loc nu va mai rămâne pentru mult timp aşa, autorităţile având în plan să ridice o nouă staţiune, scrie tai-tai.net

Corbu se află la o distanţă de opt kilometri nord de staţiunea Mamaia, în apropiere de Năvodari. Accesul se face cu maşina. Plaja se află în apropierea comunei cu acelaşi nume.

O altă plajă sălbatică este la Vadu. Situată la 15 kilometri de Năvodari, plaja este o limbă uriaşă de nisip fin, iar apa mării este foarte curată.

La Sulina, cel mai estic oraş al Uniunii Europene, se flă o altă plajă care a scăpat de modernitate. Plaja se află la circa 2 kilometri de orașul Sulină, iar apa mării este mică și curată. Nisipul este extrem de fîn, poate cel mai fîn de la Marea Neagră.

DESCOPERĂ ALTE PLAJE SĂLBATICE DE LA MAREA NEAGRĂ 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews