ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Serbiei, Aleksandar Vucici, va asista marți, 21 august, la primirea a încă două avioane MiG-29 din Rusia. Aparatele fac parte dintr-un lot de șase avioane din aceeași clasă (4+), donate Serbiei de Federația Rusă și aduse la parametri optimi de funcționare chiar de liniile industriei specifice din țara vecină. 
 
Pe lângă dotările déjà deținute și noile aparate MIG 29 intrate în uz, Vucici a anunțat că Serbia va mai achiziționa nouă elicoptere noi de tip „Erbas” H145M, și alte câteva elicoptere de diferite tipuri. Președintele Serbiei a menționat că, după achiziționarea acestor avioane, țara va dispune de o escadrilă serioasă, cea mai puternică în regiune, precum și că „așa vom rezolva problema echipării armatei pentru următorii 20 de ani”, relatează Radio Reșița.