ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


S-a dat deja startul reducerilor de vară de ceva vreme, majoritatea românilor luând cu asalt marile magazine. Pentru aceia dintre dumneavoastră care nu și-au cheltuit întregul buget  sau care au fost răbdători să aștepte promoțiile finale, vă prezentăm o listă a reducerilor celor mai cunoscute mărci de la noi dar și din străinătate:

Mango promovează online dar și în magazinele fizice reduceri de pâna la 70%.

Brandurile companiei Inditex, – Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home– oferă discounturi de până la 70%.

Reduceri de până la 70% promite și brandul suedez H&M  iar TinaR  51%.

Magazinele de încălțăminte nu se lasă mai prejos și vin și ele cu discounturi considerabile. Astfel,  Benvenutti ne invită să achiziționăm produse cu până la 60%, în timp ce  Il Passo ne oferă promoții de până la 50%, Otter de până la  40% iar Musette de până la 30%.

Firme cunoscute mai mult din mediul online, vin, de asemenea, cu prețuri atractive. Comerciantul online Kurtmann.ro ne îmbie cu dicounturi de până la 70% în timp ce Dasha.ro promovează reduceri de 30%. Popularul miniprix,ro vine cu oferte interesante, de 50% la produsele Timeout, 70% la cele Kenvelo și, în plus, multe promoții zilnice dar și cerebrele deja 3 ceasuri bune ale zilei de marți ce aduc reduceri surprize la anumite categorii.Oferte de nerefuzat se găsesc și în magazinele sale fizice.

Elefant.ro este iarași un magazin online ce dispune de multe reduceri punctuale dar și vouchere de 100 RON pentru cumpăraturi în categoria fashion de minim 399 RON sau 50 ron pentru cumpăraturi de minim 199 RON sau chiar reduceri la jucării de 20%

Și dacă tot vorbim de jucării, copii dumneavoastră se pot bucura și ei de oferte in magazine precum Noriel ce dau 50% la oricare al treilea produs cumpărat sau Nichiduță care promovează săptămana aceasta un discount de 26% la tricicletele la Smart Trike.

Pentru cei interesați de shoppingul din străinătate,site-ul britanic Sportsdirect oferă discounturi de până la 90% la haine și pâna la 80% la încălțăminte, plus oferte zilnice începând de la 3 lire. Acest magazin livrează în România prin DHL dar trebuie să luați în considerare un cost al transportului care variază în funcție de greutate și care poate fi destul de ridicat. O altă alternativă a comerțului online din afară este  Asos.ro unde puteți face cumpărături în secțiunea outlet cu reduceri de până la 70%. Un mare avantaj al acestui magazin virtual îl reprezintă transportul gratuit oriunde in lume, prin intermediul poștei.

Aceia dintre dumneavoastră ce nu sunt dornici să-și îmbogățească garderoba ci mai degrabă să plece într-o vacanță organizată pe ultima sută de metri, site-urile de profil cum ar fi Booking.com vă ajută cu mii de oferte last minute catre Lloret de Mar, Sunny Beach, Nisipurile de Aur dar și Eforie Nord sau Mamaia. Pentru cei care vor mai degraba să viziteze, și nu să stea la plajă, există sejururi pentru Viena, Budapesta sau Roma.