ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Versiunea americană a show-ului "X Factor", creată de magnatul britanic Simon Cowell, care era şi jurat în acest concurs muzical de talente, a fost anulată de televiziunea Fox din cauza audienţelor scăzute înregistrate în ultimul timp. "X Factor" nu a reuşit să aibă acelaşi succes la public ca "American Idol", un alt concurs de talente creat de Simon Cowell, care a ajuns la cel de-al 13-lea sezon la televiziunea Fox.

Finala sezonului al treilea al versiunii americane a "X Factor", care a fost difuzată pe Fox în luna decembrie, a reuşit să strângă doar 6,2 milioane de telespectatori, Audiența emisiunii a scăzut la jumătate faţă de finala primului sezon al acestui show. Simon Cowell se va concentra pe versiunea britanică a "X Factor", care se confruntă de asemenea cu scăderea audienţei.