ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„O să urmeze o săptămână de foc, plină de ură și minciună din partea celor care muncesc deja de jumătate de an ca referendumul să nu fie validat. Pentru că aceasta este miza reală. Iar asta se poate obține doar prin boicot, prin murdărirea politică, și nu numai, a inițiativei civice. Politic, campania de boicotare a referendumului este condusă de gruparea lui Cioloș și de către cei de la USR” scrie jurnalistul Silviu Mănăstire într-un editorial pentru Româna Liberă. 
 
„În subsidiar, USR și Cioloș vor să lovească indirect și în alegătorii și potențialii alegători PNL, adică în marea masă de nehotărâți anti-PSD, mințiți ordinar cu următorul predicat „cine merge la referendum este PSD-ist, este cu Dragnea-penalul". Sau „liberalii care susțin referendumul sunt mână în mână cu PSD-iștii, sunt cumpărați". Minciuni grosiere care pot fi vândute cu profit electoral pe internet de către gherila lui Cioloș și a USR. Scopul final este la fel de grosier și vizibil: alegerile europarlamentare, unde gruparea Cioloș și USR vor merge în alianță. Așadar, obținerea de cât mai multe voturi pentru ca Dacian să se consolideze în grupul președintelui francez Macron. Cei doi au planuri pentru președinția României în 2019.
 
Personal, voi merge la referendum și voi vota DA pentru familie fără frica de a fi ștampilat că sunt PSD-ist. Pentru că eu știu ce hram poartă Cioloș: este un socialist/stângist sadea, care s-a gudurat pe lângă PES să-l susțină în al doilea mandat de comisar european. Pentru că „dragul de Dacian" a ajuns premier cu voturile PSD, a guvernat cu oamenii PSD și ai serviciilor de informații, că l-a avut pe Dincu vicepremier și consultant. Iar partidul socialist european muncește și el la boicotarea Referendumului pentru familie. Ca jurnalist de investigații, am creat mult mai multe bătăi de cap incompetenților și hoților de la PSD decât o va face vreodată Cioloș în cariera lui politică, construită pe compromis ordinar. Odată și odată, Traian Băsescu va vorbi până la capăt despre „deontologul Dacian"(...) USR este înțesată de neo-marxiști, că l-au executat pe Nicușor Dan tocmai pentru că a îndrăznit să spună că este „de partea familiei". Iar pentru asta USR este platforma politică explicită a globaliștilor anti-familie( ...) Pentru asta trebuie aruncat în aer referendumul, ca PSD să iasă înfrânt? Dăm foc la lucrurile ce ne definesc ca societate, cu bune și cu rele, doar pentru a ne plăti polițele politice? PSD va fi scos cât de repede de la guvernare în șuturi, sunt convins, dar rușinea voastră va rămâne lipită ca un boicot în care nu credeți pe obrazul urmașilor” conchide Silviu Mănăstire.