ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep a câștiga astăzi (la 12:15) în fața numărului unu mondial Serena Williams la turneul campioanelor desfășurat la Singapore.

Kindle Wi-Fi la cel mai bun pret din Romania

Simona a reușit un joc agresiv, lovind mingea rapid, un serviciu bun spre foarte bun atât primul cât si al doilea și nu a dat șanse jucătoarei americance care a și greșit mai mult decît de obicei. Însă jocul Simonei cu siguranță a fost principala cauză a victoriei extraordinare reușite de romăncă.

Simona a declarat dupa meci: “este o nebunie, am jucat foarte bine si agresiv și întotdeauna am visat să cîștig în fața uneia dintre surorile Williams fiindcă ele sunt jucătoare foarte puternice. Nu puteam să joc mai bine decât am făcut-o și asta datorită familiei, echipei mele și suporterilor de aici. Acum mă gândesc la ce este de făcut în continuare, vreau să îmi văd de turneu și după vom și sărbători. Este cea mai mare victorie din viața mea.”

Simona Halep a castigat cu scoul de 6-0, 6-2 intr-o ora si 5 minute de joc, Serena reusind primul ghem in setul 2 la scorul de 2-0.

Ana Ivanovici este ultima jucătoare din grupa cu care Simona va juca Vineri, după ce in primul meci a batut-o pe Eugenie Bouchard cea care a învins-o în semifinala de la Wimblendon. 99% Simona este calificată în semifinale si va avea un meci foarte greu cu una dintre cele 4 jucătoare din cealaltă grupă : Sarapova, Kvitova, Wozniachi sau Radwanska.

Imagine pentru veșnicie: momentul în care cele două jucătoare au dat mâna și în care Serena a felicitat-o iar Simona a spus mulțumesc și a plecat capul. Mândria față în față cu smerenia, siguranța față în față cu încrederea și resemnarea față în față cu nădejdea.

Și ca de obicei Simona s-a însemnat cu semnul crucii și a mulțumit lui Dumnezeu printr-o privire aruncată către cer.