Multumim Simona si ne 'vedem' in Europa!

Simona pierde serviciul din ultimul ghem la 0, dar a facut un joc mare si a demonstrat ca isi merita locul si mai important ca este un viitor loc 1 mondial. Inca putin.

Simona pare mai puternic mental si fizic si daca duce setul in tie-break ... multe se pot intampla.

Simona a revnit al 5 egal apoi Williams si-a castigat serviciul cu emotii si daorita primelor doua puncte castigate care au fost oferite de Simona.

Acum Simona, acum putem sa îi dam lovitura de gratie daca facem un ghem bun pe propriul serviciu.

4-5 Simona reuseste brek-ul si trbeuie sa fie in continuare la fel de tare psihic.

Inca se poate, trebuie doar ca Simona sa creada ...

2-5

2-4 Ghem la 0 pentru Simona

Nimic insa nu este pierdut. Haide Simona!

1-4 Scor la care s-a ajuns dupa ce Simona a avut o minge de break la 1-3, iar la scorul de 2-3 lucrurile ar fi stat cu totul altfel.

0-3 Williams isi castiga serviciul la 0.

Insa Simona poate reveni.

0-2 Simona pierde acest ghem din pacate, acum cand Williams este la un nivel mult scazut fata de ceea ce a jucat pana acum.

Haide Simona!

Simona a inceput setul cu greseli nefortate ale loviturii de dreapta. A reusit sa saleveze o minge de break Simona. 3 greseli doar in acest ghem.

Important este ca Simona sa joace cel mai bun tenis al ei.

In aceste momente Williams a inceput sa se indoaie de sine si este mult mai nervoasa si nesigura pe sine.

Simona a revenit dupa ce americanca a dominat autoritat primul set si prima jumatate a celui de al doilea. Apoi au intervenit greselile si din partea Serenei si Simona a fost acolo si a profitat de ocaziile oferite.

Simona Halep joacă acum cu Serena Williams şi scorul este 1-1 la set-uri.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews