ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep, 26 de ani, numărul 1 mondial și principala favorită, a câștigat primul meci din grupă la Turneul Campioanelor de la Singapore, împotriva franțuzoaicei Caroline Garcia, 24 de ani și locul 8 WTA, cu 6-4, 6-2, după o oră și 27 de minute de joc, potrivit TVR.

„Am jucat un tenis foarte bun, nu e ușor să joci împotriva Carolinei. Am pierdut la Beijing împotriva ei, dar am avut în minte și meciul pe care l-am câștigat. Sper ca la meciul următor să joc chiar mai bine”, a declarat Simona Halep după meci.

Garcia a început mai bine, a condus cu 1-0 și 2-1, dar Simona reușit să facă primul break al partidei la 3-2 și, chiar dacă franțuzoaica a egalat și a luat conducerea cu 4-3, Halep a avut o revenire senzațională, luand trei ghemuri consecutive pentru 6-4. Simona a câștigat primul act după ce ratase două mingi de set.
Pentru această victorie, românca primește 250 de puncte WTA și  263.000 de dolari, în timp ce Caroline Garcia și-a asigurat 110.000 dolari și 125 puncte WTA.