ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jucătoarele românce de tenis Simona Halep şi Monica Niculescu vor evolua, sâmbătă, în cea de-a doua semifinală de simplu a zilei de la BRD Bucharest Open, întâlnirea urmând să înceapă după ora 17.00. Jucătoarea Simona Halep a declarat, vineri, după accederea în penultimul act al BRD Bucharest Open, că îşi doreşte ca spectatorii români să ţină atât cu ea, cât şi cu Monica Niculescu în semifinala directă de sâmbătă.
"Va fi dificil, pentru că Monica are un joc dificil. Slice-ul ei incomodează foarte mult. Am mai jucat contra ei şi ştiu ce am de făcut pe teren.

Voi alerga destul de mult, ea se mişcă destul de bine. Am încredere în jocul meu. Eu îmi doresc să vină foarte mulţi oameni şi să fie de ambele părţi, pentru că amândouă suntem din România.

Fiecare dintre noi are familia alături, prietenii apropiaţi. Sper să fie o atmosferă plăcută şi un meci frumos. O să fac totul ca să iasă bine în final"

, a spus Halep. SURSA: Mediafax