ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În acest meci a fost mult mai vizibilă marele punct slab al Simonei care este lipsa jocului de fileu. Pentru a câştiga un punct Simona a trebuit în permanenţă să dea 5,6 mingi lângă linii, lucru greu de făcut în permanenţă un meci întreg. Când adversara o invita la fileu şi mingile erau scurte Simona se retrăgea în spate. Printr-o simplă venire la fileu ar fi pus presiune şi ar fi câştigat punctul doar fiind lângă fileu sau eventual executând un simplu voleu. Poate că ea şi echipa ei vor lua în considerare acest lucru în perioada următoare. La nivelul la care joacă acum Simona acest minus nu o poate duce mai departe de unde a ajuns şi efortul necesar pentru a se menţine aici va fi tot mai mare.

Felicitări Simonei pentru ce a realizat până aici şi succes la turneul următor de la Miami.

Radwanska a câştigat şi va juca în finală cu câştigătoarea meciului dintre Na Li şi Pennetta.

[divider]

Simona salvează două mingi de meci şi s-a apropiat la un ghem de poloneză. 4-5.

Simona nu reuşeşte să câştige ghem-ul şi poloneza este la 4 mingi de meci. Multe cadouri făcute de Simona adversarei sale. Prea multe.

Radwanska a reuşit al doilea break consecutiv şi conduce cu 4-3.

Poloneza a câştigat primul set cu scorul de 6-3 după ce a condus cu 4-0 reuşind două break-uri pe serviciul Simonei.

În al doilea set Simona a condus cu 3-1 dar Radwanska a revenit la 3 egal.