ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Mulțumesc fanilor mei de peste tot și în special din România, pentru grija pe care mi-o poartă și care sunt îngrijorați după știrile apărute în mass media din România. Aș dori să precizez că este o hernie de disc, într-adevăr, dar sub nici o formă nu se pune problema operației. Voi urmă tratamentul adecvat care constă în exerciții și fizioterapie. Voi reveni cu informații!", a postat Simona Halep, pe Facebook.
 
Simona Halep declarase, luni seară, că s-a confruntat cu dureri mari de spate la turneele din China, subliniind că marți va face un RMN. Halep, locul 1 mondial, a abandonat, duminică, în meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open, sportiva română retrăgându-se după primul set, din cauza problemelor fizice. În urmă cu o săptămână, Simona Halep a fost învinsă, cu scorul de 6-0, 7-5, de Dominika Cibulkova (Slovacia), locul 31 WTA, în turul al doilea al Wuhan Open. Simona Halep a acuzat dureri la spate și la coapsa stângă, solicitând de mai multe ori ajutor medical. În ciuda acestor probleme, ea a ținut să ducă întâlnirea până la capăt.