ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ActiveNews a transmis live meciul dintre Simona Halep si Agniseska Radwanska, meci de semifinala in turneul campionaelor de la Singapore.

Simona Halep a făcut un meci mare, a triumfat cu 6-2, 6-2 şi a ajuns în finală unde mâine o va întâlni pe Serena Williams pe cea pe care în urmă cu 3 zile a învins-o şi pe care ieri a trimis-o în semifinală luându-i un set lui Ana Invanovic.

Sigur că mâine “este o altă zi şi un alt meci iar ea va fi mai concentrată, dar eu voi încerca să mă bucur de jocul pe care îl fac, de meci şi sunt pregătită orice s-ar întâmpla” a mai spus Simona Halep.

6-2;5-2, Simona pierde un ghem pe care l-a avut în mînă. Acum urmează la serviciu şi o face pentru a ajunge în finala turneului.

Reuşeşte un ghem la 0 Simona şi conduce cu 5 la 1.

Revine românca şi conduce cu 4 la 1.

Simona pierde ghemul pe propriul sreviciu după ce a condus cu 40-0.

Hai Simona!

3-0 pentru Simona care reuşeşte nişte returui formidabile câştigând ghem-ul la 30 după ce Agnieska a condus cu 30-15.

6-2; 2-0

Dacă în primul set Simona a fost la 85% din capacitate acum ea a ajuns la 95% odată cu Radwanska care a ridicat şi ea nivelul jocului. Simona câştigă la zero pe propriul servicu.

Simona obţine primul ghem al celui de al doilea set cu un lung linie cu reverul imparabil şi urmează la servici.

6-2 pentru Simona care câştigă primul set. Deşi scorul pare unul lejer, Simona a muncit mult pentru a reuşi cele două break-uri şi este aproape de cel mai bun tenis al său. Nădăjduim ca Halep să poată menţină ritmul.

Puţin slab şi încet al doilea servicu al Simonei şi procentajul primului, în rest jocul unul foarte exact.

Puţin prea slab şi prea încet al doilea serviciu al Simonei şi a suferit şi la procentajul primului, în rest jocul prestat de Simona este unul foarte exact.Radwanska câştigă un al doilea ghem după un joc în care ritmul a fost dictat tot de Simona.

Simona conduce cu 5-1

simona-halep-made-an-impressive-entrance-for-her-second-round-robin-match_1dg8c6uav2036zym6ijrw71m0

Românca joacă la peste 85% din capacitate.

Simona reuşesşte al doilea ghem pe serviciul adversarei şi conduce cu 4 la 1.

3-1 pentru Simona care îşi câştigă serviciul după ce a salvat o minge de break.

Scor 2-1 pentru Simona care reuşeşte un prim break dupa un ghem cu mingi foarte frumoase şi disputate.