Românca Simona Halep a trecut în două set-uri de jucătoarea din Italia, Flavia Pennetta cu scorul de 6-3, 7-5.

[P] Eu sunt Zlatan - comanda online

Meciul nu a fost unul uşor, dar Simona a făcut cel mai bun meci al ei de la acest turneu, mult peste precedentele două meciuri şi a reuşit o altă revenire formidabilă.

Pennetta a condus în al doilea set cu scorul de 5-2, la pauză Simona punându-şi prosopul pe cap şi mărturisind la sfârşitul partidei că în acele momente s-a certat. Ei bine, acel moment a fost unul de mobilizare pentru Simona care a cîştigat apoi 5 ghem-uri consecutive, adversara sa neavând nici o minge de set pe parcursul acestora.

În sferturi de finală Simona o va întâlni pe americanca Sloane Stephens, jucătoare cu care există o egalitate în confruntările directe, scorul fiind de 2-2.

Câştigătoarea partidei va juca în semifinală cu câştigătoarea meciului dintre Serena Williams şi nemţoaica Sabine Lisicki. Meciurile vor avea loc în ziua de miercuri.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews