ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Românca Simona Halep a trecut în două set-uri de jucătoarea din Italia, Flavia Pennetta cu scorul de 6-3, 7-5.

[P] Eu sunt Zlatan - comanda online

Meciul nu a fost unul uşor, dar Simona a făcut cel mai bun meci al ei de la acest turneu, mult peste precedentele două meciuri şi a reuşit o altă revenire formidabilă.

Pennetta a condus în al doilea set cu scorul de 5-2, la pauză Simona punându-şi prosopul pe cap şi mărturisind la sfârşitul partidei că în acele momente s-a certat. Ei bine, acel moment a fost unul de mobilizare pentru Simona care a cîştigat apoi 5 ghem-uri consecutive, adversara sa neavând nici o minge de set pe parcursul acestora.

În sferturi de finală Simona o va întâlni pe americanca Sloane Stephens, jucătoare cu care există o egalitate în confruntările directe, scorul fiind de 2-2.

Câştigătoarea partidei va juca în semifinală cu câştigătoarea meciului dintre Serena Williams şi nemţoaica Sabine Lisicki. Meciurile vor avea loc în ziua de miercuri.