Simona Halep s-a calificat în turul al treilea al turneului de la Wimbledon după ce a învins-o pe chinezoaica Saisai Zheng (126 WTA), scor 7-5, 6-0. Simona a reușit să întoarcă spectaculos meciul, după ce în primul set a fost condusă cu 5-3. Românca a fost de neoprit în setul doi, obținând victoria după o oră și 17 minute de joc. 
 
În turul al treilea, Simona Halep o va întâlni pe Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 48 WTA, care a învins-o cu scorul de 6-3, 6-3, pe spaniola Lara Arruabarrena, locul 88 WTA.Halep a câștigat singurul meci disputat cu Hsieh, în 2013, în turul I al turneului de la Cincinnati cu scorul de 6-7, 6-1, 6-2.
 
Simona Halep va rămâne lider mondial și după Wimbledon.  Caroline Wozniacki, locul 2 WTA și favorita 2 de la Wimbledon, care îi putea amenința poziția, a fost eliminată în turul secund al turneului londonez. Daneza a fost învinsă de rusoaica Ecaterina Makarova (35 WTA), scor 4-6, 6-1, 5-7, la capătul unui meci extrem de spectaculos de două ore și 11 minute. 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.