Simona Halep s-a calificat în turul al treilea al turneului de la Wimbledon după ce a învins-o pe chinezoaica Saisai Zheng (126 WTA), scor 7-5, 6-0. Simona a reușit să întoarcă spectaculos meciul, după ce în primul set a fost condusă cu 5-3. Românca a fost de neoprit în setul doi, obținând victoria după o oră și 17 minute de joc. 
 
În turul al treilea, Simona Halep o va întâlni pe Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 48 WTA, care a învins-o cu scorul de 6-3, 6-3, pe spaniola Lara Arruabarrena, locul 88 WTA.Halep a câștigat singurul meci disputat cu Hsieh, în 2013, în turul I al turneului de la Cincinnati cu scorul de 6-7, 6-1, 6-2.
 
Simona Halep va rămâne lider mondial și după Wimbledon.  Caroline Wozniacki, locul 2 WTA și favorita 2 de la Wimbledon, care îi putea amenința poziția, a fost eliminată în turul secund al turneului londonez. Daneza a fost învinsă de rusoaica Ecaterina Makarova (35 WTA), scor 4-6, 6-1, 5-7, la capătul unui meci extrem de spectaculos de două ore și 11 minute. 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews