Simona Halep a trecut în două seturi de americanca Sloan Stephens cu scorul de 6-1, 7-5. Meciul s-a disputat în cadrul turneului de la Miami şi a fost ultimul sfert de finală disputat la această competiţie.

[P] Eu sunt Zlatan - comanda online

Românca o va întâlni în semifinale pe faimoasa Serena Williams, care a trecut în trei set-uri de germana Sabine Lisicki cu scorul de 7-6, 1-6, 6-3, după ce sportiva din Germania a avut minge de set la scorul de 6-5.

Azi, de la ora 20:00, va avea loc prima semifinală între spanioloaica Suarez Navarro şi nemţoaica Petkovic.

În noaptea de joi spre vineri, de la ora 04:00, se va disputa meciul mult aşteptat dintre Simona Halep şi Serena Williams.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews