ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Românca Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului nord-american de la Indian Wells după ce a trecut în trei set-uri de spanioloaica Suarez-Navarro.

[P] Razboiul sfarsitului lumii - Mario Vargas Llosa - comanda online

Suarez-Navarro a condus primul set cu 4 la 0, dar Simona a revenit şi a egalat situaţia la 4. Simona a jucat tensionat şi a părut că nu găsesşte solutii în meci şi a pierdut primul set cu scorul de 7-5. Un set în care Simnona a comis 28 de greşeli neforţate şi doar 11 lovituri câştigătoare.

În al doilea set primul ghem l-a câştigat tot spanioloaica, urmând o serie de 8 ghem-uri consecutive pentru Simona care a făcut doar 4 greşeli neforţate în întregul set.

În ultimul set al partidei la scorul de 2-0, Suarez a reuşit rebreak-ul şi a fost un moment de cumpănă, dar Simona a ştiut ce are de făcut şi a câştigat cu 6-1 şi ultimul set.

Vineri Simona va juca în semifinale cu Serena Williams cea care a trecut cu scorul de 7-5, 6-3 de Timea Bacsinsykz din Elveţia.