ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep (3 WTA) are în spatele succesului o echipă care o ajută să facă față provocărilor tenisului. Este cunoscut deja că sportiva este consiliată de fosta jucătoare Virginia Ruzici, care a acordat un interviu pentru gsp.ro, vorbind despre mai multe aspecte interesante din activitatea celei pe care o reprezintă, din postura de manager. Cele mai relevante lucruri le regăsiți în rândurile următoare.

[P] Eu sunt Zlatan – comanda online

...despre antrenorii cu care colaborează: „Acum, Simona are un echilibru extraordinar cu Victor Ioniţă, dar şi cu Darren Cahill, cu care a lucrat pe perioada turneelor de la Indian Wells şi Miami. Cahill, nu mai e nevoie s-o spun, a fost antrenorul lui Lleyton Hewitt, al lui Andre Agassi şi al altor jucători buni, iar acum face parte din echipa adidas. (...) Am asistat la antrenamentele de la Miami şi m-a impresionat maniera lui de a lucra. Este un antrenor extraordinar şi sper ca Simona să beneficieze în continuare de ajutorul lui. (...) Va fi la Madrid şi la Roma şi se va pregăti cu el timp de o săptămână înainte de Roland Garros şi de Wimbledon. De asemenea, pe durata turneului de la Cincinnati şi înainte de US Open“.

...despre influența lui Ion Țiriac asupra Simonei Halep: „I-am cerut o mână de ajutor în vederea unor contracte şi a unor sfaturi tenisistice. Se ştie, Ion Ţiriac a fost managerul meu şi este omul în care am cea mai mare încredere. El a răspuns pozitiv şi îi mulţumim pentru asta, şi eu, şi Simona. Nu e ceva neobişnuit ca un manager independent, cum sunt eu, să apeleze la ajutor, uneori, pe anumite aspecte, chiar la firme mari, precum IMG, Lagardere sau Octogon. Eu sunt conştientă că am nevoie de ajutor pentru a mă ocupa de interesele unei jucătoare de vârf, cum este Simona, şi atunci m-am îndreptat spre oamenii pe care îi cunosc, Ion Ţiriac şi mâna sa dreaptă, Gerard Tsobanian“.