ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep (3 WTA) și Serena Williams (1 WTA) se vor înfrunta în cadrul semifinalelor de la Miami Open, într-o partidă care se va juca în noaptea de joi spre vineri, nu mai devreme de ora 04.00. De altfel, duelul a fost prefațat de româncă, la scurt timp de la calificarea în penultimul act al competiției, declarația conaționalei noastre fiind disponibilă aici.

[P] Eu sunt Zlatan – comanda online

Demn de menționat este faptul că, în toamna anului trecut, Simona Halep s-a impus în fața liderului mondial, la Singapore (6-0, 6-2), după o oră și cinci minute de joc. Cele două ar fi trebuit să joace una împotriva celeilalte și în urmă cu aproximativ două săptămâni, la semifinalele Indian Wells, însă americanca și-a anunțat retragerea cu puțin timp înainte de ora la care era programat meciul. Pe de altă parte, Serena Williams este deținătoarea trofeului Miami Open din ultimele două ediții, nu a pierdut nicio partidă în 2015 și numără 19 victorii consecutive.

Lista meciurilor directe

1. Serena Williams Williams vs. Simona Halep: 3-6, 6-2, 6-1 (2011, Wimbledon, turul doi)
2. Serena Williams Williams vs. Simona Halep: 6-3, 6-0 (2013, Roma, semifinale)
3. Serena Williams Williams vs. Simona Halep: 6-0, 6-4 (2013, Cincinnati, sferturi de finală)
4. Serena Williams Williams vs. Simona Halep: 0-6, 2-6 (2014, Turneul Campioanelor, grupe)
5. Serena Williams Williams vs. Simona Halep: 6-3, 6-0 (2014, Turneul Campioanelor, finală)