ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O competiţie de tradiţie, pe care ţara noastră o organiza de câteva decenii, se va disputa pentru prima dată în istorie în Bulgaria.

Este vorba despre Cupa României la patinaj care va avea loc, în week-endul ce urmează, la Sofia, conform ediţiei tipărite a cotidianului Gazeta Sporturilor citată de Ziare.com.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Organizatorii au luat această decizie deoarece în România nu există nici măcar un patinoar care poate fi gazda acestei competiţii.

Adrian Ciobanu, preşedintele Federaţiei Române de Patinaj, a afirmat că şi Braşovul a ieşit din discuţii pe motiv că forul pe care îl conduce are datorii faţă de societăţile care administrează patinoarele de aici.

Situaţia incredibilă i-a făcut pe părinţii copiilor să se plângă că nu pot susţine costurile deplasării la Sofia, dar preşedintele FMP spune că acesta nu este un motiv întemeiat.

"Ce, eu am bani? Şi eu am venit cu ei de acasă! Trebuie să mă achit faţă de aceşti copii. Eu sunt consternat, nu trebuia să se ajungă aici, dar am avut neşansă cu o contabilă", a afirmat Ciobanu, care a menţionat că se va retrage la finalul acestui sezon.

20 de euro vor trebui să plătească participanţii ce vor lua startul în Cupa României din Bulgaria.

Situaţia în acest sport este cu atât mai gravă cu cât,din cauza infrastructurii dezastruoase, patinatorii români se antrenează în mall-urile din Bucureşti, sub ochii persoanelor ieşite la cumpărături.