ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Traian Băsescu a reacționat imediat după atentatele de vineri seară de la Paris și le transmite actualilor lideri că statul român nu trebuie să accepte "cote de refugiaţi musulmani", acuzând "demagogia politrucilor europeni" şi susţinând că singura soluţie realistă este închiderea fontierelor UE şi expulzarea migranţilor.

"Dragă Stat Român, te rog din suflet, oricît te-ar presa politrucii europeni, a căror demagogie o cunosc bine, nu accepta cote de refugiaţi musulmani.Cota zero este soluţia corectă", a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Fostul președinte susţine că trebuie să fim solidari cu statele UE la măsuri inteligente, dar nu putem accepta soluţii nerealiste.

"Dacă vrem o soluţie realistă, închiderea frontierelor UE şi expulzarea migranţilor este soluţia corectă. Dumnezeu să-i odihnească pe cei ucişi la Paris. Vă rog nu mă consideraţi un antieuropean, ci doar un român care înţelege bine şi ce spune şi ce se întamplă", a mai scris el.

 

Cel puţin 140 de persoane au fost ucise în urma mai multor atentate comise vineri seară la Paris.

Preşedintele Francois Hollande a decretat starea de urgenţă pe întreg teritoriul Franţei şi a dispus închiderea temporară a frontierelor.