Sorin Ovidiu Vîntu publică, pe site-ul său, o nouă postare, cu titlul Caterinca dramei voastre, având motto-ul „N-au nevoie de mâncare, Ci de-o dubă mult mai mare”, în care afirmă că Florian Coldea este omul americanilor în România.

Fost patron Realitatea Media, Sorin Ovidiu Vîntu afirmă:
"După ce se aşează la Cotroceni, Iohannis îl dă afară pe Maior. A doua zi îi convoacă pe capii S.R.I.-ului şi le explică de ce a făcut-o. Printre cei de acolo era şi generalul Coldea.

Pentru el, încă nu bătuse ceasul. Cohortele de agenţi F.B.I., mult mai numeroase decât comisarii sovietici de după Al Doilea Război Mondial, aveau nevoie de un om de legătură local."

CITEŞTE ŞISO Vîntu: În doze rezonabile, corupția e un factor de progres

Sorin Ovidiu Vîntu continuă:
"De ce pun accentul în ultima vreme pe Coldea şi pe SRI? Aversiunea pe care i-o port acestui individ nu are nimic de a face cu necesitatea schimbării lui. La ora actuală, el este cel mai important pion al americanilor în România.

Prin el, americanii au acces la tot ce ţine de securitatea naţională, la tot ce ţine de maldărul de dosare aflat în fişetele siguranţei româneşti.

Din cauza lui şi a lui George Maior, suveranitatea statului român a rămas doar o poveste de adormit copiii."

"Eu, ca persoană, accept să fiu persecutat de ţara mea", explică Sorin Ovidiu Vîntu, adăugând:
"Dar nu la comandă străină. Nu accept să fiu ridicat de la masă, pentru ca în locul meu să se aşeze o corporaţie americană sau un amărât de fost ambasador."

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews