ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sorin Ovidiu Vîntu publică, pe site-ul său, o nouă postare, cu titlul Caterinca dramei voastre, având motto-ul „N-au nevoie de mâncare, Ci de-o dubă mult mai mare”, în care afirmă că Florian Coldea este omul americanilor în România.

Fost patron Realitatea Media, Sorin Ovidiu Vîntu afirmă:
"După ce se aşează la Cotroceni, Iohannis îl dă afară pe Maior. A doua zi îi convoacă pe capii S.R.I.-ului şi le explică de ce a făcut-o. Printre cei de acolo era şi generalul Coldea.

Pentru el, încă nu bătuse ceasul. Cohortele de agenţi F.B.I., mult mai numeroase decât comisarii sovietici de după Al Doilea Război Mondial, aveau nevoie de un om de legătură local."

CITEŞTE ŞISO Vîntu: În doze rezonabile, corupția e un factor de progres

Sorin Ovidiu Vîntu continuă:
"De ce pun accentul în ultima vreme pe Coldea şi pe SRI? Aversiunea pe care i-o port acestui individ nu are nimic de a face cu necesitatea schimbării lui. La ora actuală, el este cel mai important pion al americanilor în România.

Prin el, americanii au acces la tot ce ţine de securitatea naţională, la tot ce ţine de maldărul de dosare aflat în fişetele siguranţei româneşti.

Din cauza lui şi a lui George Maior, suveranitatea statului român a rămas doar o poveste de adormit copiii."

"Eu, ca persoană, accept să fiu persecutat de ţara mea", explică Sorin Ovidiu Vîntu, adăugând:
"Dar nu la comandă străină. Nu accept să fiu ridicat de la masă, pentru ca în locul meu să se aşeze o corporaţie americană sau un amărât de fost ambasador."