ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Biroul Politic Naţional al PNL a decis, luni, excluderea din partid a senatorului Sorin Roşca Stănescu, potrivit unor surse liberale, citate de Agerpres.

Votul privind propunerea de excludere a lui Sorin Roşca Stănescu, care urmează să fie înaintată Delegaţiei Permanente a PNL, a fost secret.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a propus excluderea lui Sorin Roşca Stănescu din PNL, în contextul acuzaţiilor făcute de senatorul PNL la adresa preşedintelui Traian Băsescu pe tema finanţării campaniei Alianţei DA.

Senatorul Sorin Roşca Stănescu a declarat că va rămâne acelaşi liberal şi că va susţine în continuare Partidul Naţional Liberal şi pe Crin Antonescu.

Potrivit Statutului PNL, decizia finală urmează să fie luată prin hotărârea Delegaţiei Permanente a liberalilor.

ISTORIC

Traian Băsescu l-a dat în judecată pe Sorin Roşca Stănescu, fiindcă a fost acuzat că a primit mită ca să susţină proiectul minier de la Roşia Montană

Sorin Roşca Stănescu dezvăluie TRASEUL ŞPĂGII de la Roşia Montană pe care ar fi primit-o Traian Băsescu! VEZI acuzele fără precedent aduse PREŞEDINTELUI

Parchetul General îl contrazice pe senatorul liberal Sorin Roşca Stănescu, în cazul acuzelor aduse lui Traian Băsescu