ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Stéphane Lambiel, unul dintre cei mai valoroşi şi indrăgiţi patinatori din lume, se alătură distribuţiei Kings On Ice Olympic Gala din Bucureşti cu o serie de momente special pregătite pentru spectacolul din Capitală. Evenimentul, ce va avea loc după Jocurile Olimpice de la Soci, îi va reuni pe cei mai premiaţi reprezentanţi ai patinajului artistic internaţional şi se va desfăşura pe 5 aprilie, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Originar din Elveţia, Stéphane Lambiel şi-a început cariera de patinator la vârsta de şapte ani, până la 14 ani obţinând două titluri naţionale la campionatele pentru juniori, precum şi două medalii în circuitul Grand Prix Junior. Prima victorie la seniori a venit în anul 2001, când Lambiel a câştigat primul titlu naţional la vârsta de 15 ani.

Cu un portofoliu ce include nu mai puţin de două medalii de aur la Campionatele Mondiale, o medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Torino din 2006, două titluri Grand Prix, trei medalii de argint la Campionatele Europene şi nouă medalii de aur la Campionatele Nationale din Elveţia, Lambiel este recunoscut şi pentru tehnica specifică de execuţie a piruetelor, celebrul antrenor Mishin numindu-l “un artist remarcabil şi un geniu al piruetelor.

Tradiţie inaugurată în 2007, Kings On Ice a adus în premieră în faţa publicului din România cele mai cunoscute şi premiate nume ale patinajului artistic mondial. În acest an, Stéphane Lambiel i se alătură lui Evgeni Plushenko într-o Gală Olimpică de excepţie, pe data de 5 aprilie, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Biletele pentru Kings On Ice Olympic Gala sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe www.myticket.ro la preţuri cuprinse între 120 şi 400 lei.