ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Statuia Reginei Maria din Oradea a fost vandalizată în cursul după-amiezii de marţi, pe soclul monumentului fiind făcută, cu vopsea puternică, greu de şters, o inscripţie vulgară, care trădează frustrări naţionaliste şi porniri iredentiste maghiare, potrivit dantanasa.ro.

Saptamanile indragostitilor: 2-15 februarie. Toate ofertele

Orădeanul care a observat urmările actului de vandalism, dr. Mircea Budău, a sesizat Poliţia Locală încă de marţi seară.

”Am anunţat Poliţia Locală şi sper să fie descoperit autorul sau autorii. Sunt, însă, foarte mâhnit că Primăria nu asigură iluminatul arhitectural în această zonă, astfel încât vandalii de acest fel să fie descurajaţi sau, cu ajutorul camerelor de supraveghere, să fie descoperiţi. Sper că acest act de vandalism îi va face pe cei din conducerea Primăriei să ia o decizie în acest sens”, a declarat pentru BIHOREANUL dr. Budău.