ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A apărut la Editura Litera cartea "Găteşte moldoveneşte cu Stela Popescu", un volum în care se regăsesc 345 de reţete tradiţionale. Cartea  a fost lansată joi seară de cunoscuta actriţă la librăria Diverta din Mall Vitan.

Volumul reprezintă o selecţie de reţete şi de imagini din lucrarea 'Bucate moldoveneşti' realizată de editura Biblion din Chişinău în 2008, comentate şi adnotate de actriţa Stela Popescu.
Cartea aceasta, pentru cei care sunt foarte tineri, poate că nu este prea interesantă, dar pentru cei mai copţi aduce nişte amintiri din copilărie extraordinare. Mirosul din bucătăria bunicii, smântâna din oala ţinută şi pe urmă smântânită, laptele gros, laptele bătut făcut în casă, o seamă întreagă de lucruri pe care noi, cei mai în vârstă, le ştim, şi pe care tinerii nu le cunosc, dar care au un alt gust decât ceea ce se mănâncă de pe piaţă' - Stela Popescu