Cantina şi barul din incinta TVR au fost închise, oficial "în vederea revizuirii modului de funcţionare" a acestor spaţii şi "pentru a asigura servicii de calitate superioară", după cum a aflat ActiveNews.

Libris.ro – Librarie online – Zilnic noutati si promotii


Se pare că în spatele deciziei de "revizuire", timp în care angajaţii TVR au fost puşi să vină cu mâncare de-acasă sau de la supermarketul din zonă, stă de fapt dorinţa conducerii instituţiei de a oferi acele spaţii altor societăţi comerciale.

Mai mult, măsura a fost luată şi în cazul tonomatelor de cafea şi de snack-uri. Conform surselor ActiveNews, procesul de "selecţie", despre care conducerea TVR nu a făcut deocamdată niciun anunţ, va dura 20 de zile.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews