ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Europarlamentarul democrat-liberal Theodor Stolojan a declarat într-un interviu pentru Agerpres că unificarea Dreptei ar trebui să fie făcută după alegerile europarlamentare.

Theodor Stolojan a subliniat: "Noi considerăm că poziția Partidului Democrat Liberal a fost clară de la bun început — și anume PDL își propune să meargă pe cont propriu în această campanie electorală, în alegerile pentru Parlamentul European, și orice discuție despre unificarea forțelor de centru-dreapta să fie după aceste alegeri".

Fostul lider al Partidului Naţional Liberal consideră că "Forța Civică, Mișcarea Populară, Partidul Național Țărănesc Creștin și Democrat își au propriile strategii pentru participarea la alegerile pentru PE".

"Este bine că există și aceste forțe politice, pentru că ele relevă un potențial care există pe partea dreaptă a spectrului politic", arată Stoljan, care la începutul anilor 90 a fost prim-ministru.

PDL îşi propune să obțină minimum opt deputați în Parlamentul European.