ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În aceste zile senine de decembrie care mai degrabă aduc a toamnă târzie şi nu a iarnă,  România îşi plânge morţii. Se împlinesc 25 de ani de la evenimentele care au schimbat ţara pentru totdeuna şi care au dus la căderea regimului condus de Nicolae Ceauşescu.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

O imagine la whisky-ul Johnnie Walker tulbură liniştea celor care au plecat mult prea devreme dintre noi. Cea mai vândută marcă de whisky din lume a ales să se promoveze în România folosind o imagine din timpul Revoluţiei. "1989-2014. Keep Walking", ni se spune, iar în imagine este un revoluţionar ce poartă pe umăr un steg al noii Românii.

Citeşte şi:  Steagul SUA arborat pe balconul Universității, o „OFENSĂ de nedescris” la adresa martirilor din 1989

Este încă o dovadă că marile corporaţii care au acaparat România în ultimi 25 de ani nu au nimic sfânt şi nu arată niciun pic de respect pentru valorile şi tradiţiile acestui neam.

GALERIE FOTO 25 de ani de la Revolutia din Decembrie 1989


rev