După ce ce ministrului Educației a anunțat de curând că până în 2018, grădinița va deveni obligatorie pentru copii începâd cu vârsta de 3 ani, acum se încearcă sexualizarea micuților.

Amintiri din copilarie - Ion Creanga

Astfel,în Occident are loc o „împrospătare” a programei, prin introducerea unor teme sexuale precum: homosexualitatea, libertatea de a-ți alege sexul (genul)sau masturbarea de mic . În România, avem deocamdată programul Sexul și Barza, lansat sub patronajul aceluiași Remus Pricopie, unde teme asemănătoare sunt propuse, ce e drept, elevilor cu vârste ceva mai mari. Dar, cum tendința statului este de a copia modelele occidentale, este posibil ca astfel de programe să se extindă și la copii mai mici.

Potrivit Las Vegas Review-Journal, responsabilii din Educație din Clark School County , al cincilea district ca mărime din America, încearcă să obțină sprijinul părinților pentru o serie de schimbări radicale în programa de învățământ, în sensul prezentării lor „mult mai timpuriu” anumite teme, informează EVZ.

Printre schimbările propuse se numără educația privind homosexualitatea, de la vârsta de 5 până la 8 ani, și transmiterea tuturor a ideii de respect „indiferent de cine se simt atrași”.

Copiii de această vârstă mai urmează să fie învățați și că „atingerea și frecarea organelor genitale pentru a obține plăcere se numește masturbare”.

Responsabilii școlari le-au prezentat părinților aceste schimbări în ședințe „cu ușile închise”. Doar că reacția acestora nu a fost nici pe departe una favorabilă.

„Vreți să-mi învățați copilul de 5 ani să se masturbeze?”, i-a întrebat o mămică, Julie Butler, pe șefii din educație, potrivit ziarului.

„În mod cert, nu ar trebui să înveți niște copii de 5 ani că masturbarea și provocarea plăcerii sunt bune, iar că elevilor de 12 ani trebuie să li se ofere toate detaliile despre sexul anal sau oral”, opinează postul de televiziune KTNV citat de Evz.

Un alt părinte, Ronald Whitaeger, a declarat pentru canalul Fox 5 că le-ar fi spus responsabililor din educație: „Masturbarea este un lucru intim. Aici este o grădiniță. Cred că glumiți. Nu trebuie să afle despre asta la vârsta lor”.

Un elev de liceu a declarat conducerii: „Cred că am citit vreo 20 de pagini, dar nu am mai putut continua; erau acolo niște lucruri prea tulburătoare pentru vârsta mea, deși am 17 ani!”

O altă serie de ședințe cu părinții, pentru a-i convinge de necesitatea schimbărilor este programată pentru noiembrie.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews