ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aproape două sute de persoane din judeţele Gorj şi Vrancea au fost aduse vineri dimineaţa în Bucureşti, pentru a da declaraţii în dosarul fraudei electorale de la Referendumul pentru demiterea preşedintelui din 2012.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Oamenii au primit mandate de aducere, deşi n-au mai fost citaţi în prealabil, iar poliţiştii din localităţile vizate le-au pus în aplicare.

Ministerul de Interne a pus la dispoziţie mai multe autocare care i-au transportat pe cei citaţi în Capitală, audierile având loc la Curtea Militară de Apel, pentru că acolo ar fi mai mult spaţiu.

Autocarele cu sutele de oameni citaţi de judecători au plecat din Gorj şi Vrancea la ora trei dimineaţa, pentru a ajunge în timp util în Bucureşti.

Cu aceleaşi autocare, vrâncenii şi gorjenii vor fi duşi înapoi la casele lor după audieri.

Mulţi dintre cei citaţi susţin că nu au votat la Referendumul din 2012, deşi semnăturile lor apar pe listele de la centrele de vot. Judecătorii vor ca aceştia să declare în faţa instanţei dacă au votat sau nu şi dacă semnăturile în cauză le aparţin.