ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania românească Network One Distribution a lansat azi primele smartphone-uri Serioux, phablet-ul Symbiosis X4 (foto) de 6 inci şi smartphone-ul Whisper X2 de 5.8 inci. NOD este deja prezentă în retailul de electro-IT cu tablete, periferice, accesorii.


Phablet-ul Serioux Symbiosis X4 dispune de un ecran de 6 inci, IPS, cu o rezoluţie de 1280x720 pixeli. Phablet-ul este dual-sim şi oferă posibilitatea alocării personalizate a numerelor de telefon către un anumit SIM.


Terminlul este echipat cu un procesor Quad Core la 1,2 GHz, memoria RAM este de 1 GB, conectivitate Wi-Fi/Bluetooth, modul GPS integrat.


Symbiosis X4 se bazează pe SO Android 4.2 iar între aplicaţiile preinstalate se află şi SeeNow, Zonga, Taxi Meridian.


Terminalul este echipat cu două camere foto, una frontală de 2MP şi una de 8MP. De asemenea, Serioux Symbiosis X4 dispune un slot de card micro SD, ieşire micro USB şi ieşire audio stereo 3,5 mm.


Preţul pentru Symbiosis X4 este de 999 lei.


Whisper X2


Smartphone-ul dual-sim Serioux Whisper X2 dispune de un ecran TFT de 5,8 inci, procesor Dual-Core cu la 1,2GHz şi memorie RAM 512 MB.


Spaţiul intern de stocare este de 4GB iar slotul micro SD permite extinderea acestuia până la 32 de GB.


Nu lipsesc conexiunea Wi-Fi şi Bluetooth iar modulul GPS este intergrat.


Preţul pentru Whisper X2 este de 699 lei.