ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primul set in disputa Federer-Raonic nu a avut istorie. Roger servind precis si castigandu-si proprile ghemuri cu lejeritate.
Ceea ce a fost surprinzator a fost returul lui Roger care la serviciul lui Raonic de 235km/ora erareturnat cu precize inapoi.
6-1 prima mansa si sarbo-canadianul trebuia sa schimbe ceva. Si a schimbat.

Mall online:Livrare gratuita in 24 de ore!

In al doilea set a folosit un serviciu mult mai liftat si mai moale lucru care pe Federer l-a deranjat mai mult, acesta facandu-si ghemurile cu lejeritate.
Federer insa si le-a castigat pe ale sale greu sau foarte greu. La 2-1 pentru Raonic acesta a avut o prima minge de break pe care insa nu a reusit-o.
La 3-2 de asemenea Raonic scapa o dreapta decisiva afara la scorul de 15-30 si in loc sa aiba sansa a doua mingi de break duce scorul de la 30 egal. Totusi are in continuare minge de break pe care insa nu o fructifica. La 6-5 Raonic are minge de set dar Federer ruseste un servicu naprasnic si duce setul in tie-break unde elvetianul il castiga cu 7-0.
Scor final 6-1, 7-6.

Prima zi a a dus si prima mica surpriza nefavorabila gazdelor. Kei Nishikori l-a invis in doua seturi pe britanicul Andy Murrary, scor 6-4, 6-4.