ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


TVR deţine drepturile de difuzare pentru meciurile disputate de echipa naţională, acasă şi în deplasare, în preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016 şi Cupei Mondiale de Fotbal din 2018, potrivit unei precizări transmise Mediafax de Televiziunea Română.

"TVR are drepturile de difuzare pentru meciurile disputate de echipa naţională, acasă şi în deplasare, în preliminariile CE 2016 şi CM 2018. Asta înseamnă că toate partidele oficiale ale României vor fi în direct doar la TVR. De asemenea, toate drepturile de difuzare ale meciurilor din turneele finale ale Campionatului Mondial, ediţiile 2018 şi 2022, aparţin, prin contract, TVR", spune Televiziunea Română.

Precizarea TVR vine după ce, joi, într-un comunicat de presă remis Mediafax a fost anunţat faptul că Digi Sport şi site-ul digisport.ro vor transmite în direct, din luna septembrie a acestui an, partidele din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016 şi grupele europene de calificare la Cupa Mondială de Fotbal din 2018, meciurile naţionalei României fiind însă difuzate decalat.