ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Steaua București a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), cu FC Basel, partidă contând pentru etapa a III-a a Ligii Campionilor, Grupa E.

Elvețienii au deschis scorul în minutul 48, prin Marcelo Diaz, care a șutat imparabil la vinclul porții steliste, din preajma careului de 16 metri. Cu două minute înainte de expirarea timpului regulamentar de joc, Leandro Tatu a finalizat centrarea lui Adrian Popa, de pe dreapta. Acest gol a fost primul marcat de Steaua în Champions League după 5 ani și o zi.

Cu acest rezultat, Steaua obține primul punct în această ediție a Ligii Campionilor, dar continuă să rămână pe ultimul loc în Grupa E.

 

clasament-grupa-e-liga-campionilor

 

 

 

 

Minutul 90+3: Finalul partidei

Minutul 88: Steaua - Basel 1-1, gol Leandro Tatu

Minutul 48: Steaua - Basel 0-1, gol Diaz

Minutul 45: Scorul este egal, 0-0, la pauză

Minutul 1: A început partida.

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii (Filip '59) - Popa, Stanciu (Tatu '55), Tănase - Piovaccari (Kapetanos '46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

FC Basel: Sommer - Voser, Schar, Ivanov, Safari (Xhaka '68) - Diaz, Serey Die (Ajeti '87), F. Frei - Salah, Streller (Elneny '74), Stocker. Antrenor: Murat Yakin.

Cartonaşe galbene: Georgievski '65, Szukala '79 / Schar '19, Voser '23.

Meciul a fost arbitrat de slovenul Matej Jug, ajutat de compatriotul său Matej Zunici şi de austriacul Roland Brandner, asistenţi suplimentari fiind Slavko Vincici şi Dejan Balazici.


Programul meciurilor care se desfăşoară marţi seara în Champions League:

Grupa E
Steaua Bucureşti - FC Basel
Schalke 04 - Chelsea Londra

Grupa F
Arsenal Londra - Borussia Dortmund
Olzmpique Marseille - SSC Napoli

Grupa G
Austria Viena - Atletico Madrid
FC Porto - Yenit St.Petersburg

Grupa H
AC Milan - FC Barcelona
Celtic Glasgow - Ajax Amsterdam