ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Horia Tecău și Jean-Julien Rojer (România/Olanda) au învins cuplul francez Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, în ultimul meci din Grupa B de la Turneul Campionilor, astfel că Ivan Dodig și Marcelo Melo (Croația/Brazilia) au ajuns în semifinale, unde vor întâlni echipa Florin Mergea/Rohan Bopanna.    

Tecău și Rojer au trecut, vineri seară, de francezii Pierre-Hugues Herbert și Nicolas Mahut, scor 6-4, 7-5, încheiind Grupa B cu trei victorii din tot atâtea posibile.

Tot vineri, perechea Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croația/Brazilia, nr. 3) a învins, cu scorul de 3-6, 7-5, 10-6, cuplul Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici (Polonia/Serbia, nr. 7).

Grupa A a fost câștigată de Florin Mergea și Rohan Bopanna, iar pe locul doi s-au clasat Bob și Mike Bryan, astfel că Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor da piept, sâmbătă, în semifinale cu gemenii americani, iar Mergea și Bopanna cu Dodig și Melo.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews