ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Horia Tecău și Jean-Julien Rojer (România/Olanda) au învins cuplul francez Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, în ultimul meci din Grupa B de la Turneul Campionilor, astfel că Ivan Dodig și Marcelo Melo (Croația/Brazilia) au ajuns în semifinale, unde vor întâlni echipa Florin Mergea/Rohan Bopanna.    

Tecău și Rojer au trecut, vineri seară, de francezii Pierre-Hugues Herbert și Nicolas Mahut, scor 6-4, 7-5, încheiind Grupa B cu trei victorii din tot atâtea posibile.

Tot vineri, perechea Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croația/Brazilia, nr. 3) a învins, cu scorul de 3-6, 7-5, 10-6, cuplul Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici (Polonia/Serbia, nr. 7).

Grupa A a fost câștigată de Florin Mergea și Rohan Bopanna, iar pe locul doi s-au clasat Bob și Mike Bryan, astfel că Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor da piept, sâmbătă, în semifinale cu gemenii americani, iar Mergea și Bopanna cu Dodig și Melo.