ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Administraţia Naţională de Meteorologie anunță că vremea va fi rece, joi, în regiunile extracarpatice. Acolo vor continua să existe nori joși. Local se va semnala ceață, asociată cu depunere de chiciură și fulguieli sau burnițe izolate. În restul țării, temperaturile vor fi mai ridicate decât de obicei, în prima decadă a lunii februarie. Cerul va fi temporar noros și, în special ziua și la începutul nopții, vor cădea precipitații slabe, sub formă de ploaie, local în vest și nord-vestul țării și izolat, în centrul acesteia.

Vor exista condiții de polei, iar la munte, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între -6 grade în sudul Olteniei și de la 9 până la 10 grade în Dealurile de Vest. Minimele se vor cuprinde între -9 și 1 grad.

În București, vremea se va menține, în continuare, rece, iar temperatura maximă va afla valoarea de -3 grade, cea minimă situându-se între -7 și -6 grade. Norii joși vor rămâne, în special dimineața și noaptea, când este semnalată ceață asociată cu chiciură. Vântul va sufla slab.