ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Meciuri formidabile la turneul de Grand Slam al Statelor Unite. Principalul protagonist al acestora este japonezul Kei Nishikori. Acesta a trecut în optimile de finală de Milos Raonic pe care l-a învins în 5 set-uri scor: 4-6, 7-6, 6-7, 7-5, 6-4.

Acelaşi jucător îşi continuă drumul spre finală şi a trecut azi noapte de favoritul numărul 3 al turneului eleveţianul Stanislas Wawrinka.

BN-EI660_Nishik_ER_20140902033149

Japonezul îl va întălni în semifinale pe câştigatorul meciului ce se desfăşoară în aceste momente dintre Djokovic şi Murray, sârbul conduce cu 2-1 la set-uri şi 3-2 la jocuri în set-ul al patrulea.

Pe cealaltă parte a tabloului se întâlnesc în sferturi de finală Tomas Berdych contra lui Marin Cilic şi Roger Feddere contra lui Gael Monfils. Meciurile se vor disputa cu începere din această seară de la ora 21.