ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un tânăr de doar 17 ani a murit după ce a fost lovit de un camion în Cincinnati, Ohio. Se pare că este vorba de o sinucidere, după ce s-a descoperit un bilet de adio prin care acesta descrie chinul pe care l-a suportat timp de mai mulţi ani: "Moartea mea trebuie să însemne ceva", a scris Leelah Alcorn. Înainte de a comite gestul atroce, adolescentul şi-a făcut o poză pe care a urcat-o pe o reţea de socializare.

Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs

Leelah Alcorn se simţea singur şi se pare că suferea de depresie. S-a născut băiat, dar în interior spune că simţea că este femeie. "Am simţit asta de la 4 ani. După 10 ani de confuzii am înţeles cine sunt şi am strigat de fericire. I-am spus mamei mele ce simt, dar ea a reacţionat extrem de negativ. Singura cale de a mă odihni în pace este ca într-o zi transgenderii să fie trataţi ca orice alţi oameni", a scris Alcorn pe reţeaua Tumblr. "Moartea mea trebuie să însemne ceva", a mai spus adolescentul în postarea programată să apară la o zi după moartea sa.

Autorităţile investighează cazul, plecând de la ipoteza sinuciderii şi caută să afle originea postării.

interior

Teoria genului este o ideologie care porneşte de la înlocuirea sexului biologic al persoanelor cu „genul”, adică un fel de „sex social”. Practic, „genul” sau „sexul social” se bazează pe o anumite calităţi psihosociale dobândite, comportamente şi relaţii. În această viziune, omul are libertatea de-a renunța sexul lui biologic și de a-și alege un „sex/gen social”.

Practic, beneficiarii acestei teorii sunt feministele extremiste şi homosexualii, având în vedere că oamenii sunt învăţaţi să experimenteze tot felul de comportamente, în numele „diversităţii” şi „nediscriminării”. Introducerea acestei teorii în şcolile din Occident, mai ales în Franţa.

În şcolile din Franţa, există deja programul „Ridică Fusta” prin care profesorii şi elevii sunt invitaţi să poarte fuste, pentru a „milita împotriva sexismului”.