ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Ţiriac, unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din România, crede ca ţara noastră ar trebui să parieze pe agricultură şi pe energie în viitor, deoarece are un potenţial uriaş.

Fostul jucător de tenis spune că România are prea multe terenuri agricole lăsate de izbelişte, care trebuie cultivate de urgenţă.

"România poate să hrănească, încă, nu o jumătate din România, cum era în 1939, dar un sfert poate. Câte terenuri agricole nu sunt lucrate la noi încă? Mult prea multe. E agricultura viitorul? Sunt absolut convins. Mâncarea şi energia: astea sunt următoarele două zone de investiţii enorme în România", a spus Ţiriac potrivit Digi24.

De asemenea, omul de afaceri consideră ca ţara noastră a făcut pasul către China prea târziu.

"Sper să nu înceapă cineva să spună: Aoleu! Guvernul ăsta se îndreaptă spre Est! Nu guvernul ăsta se îndreaptă spre est. Toate ţările din Vest s-au îndreptat spre Est, începând, în primul rând cu Germania. Creşterea economică a Germaniei se datorează Chinei."