ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Titi Dincă a fost numit producător general al TVR, decizia fiind semnată miercuri de președintele director general al Televiziunii publice, Stelian Tănase.

"Nu am vrut să aduc un om din afara televiziunii. Nu este corect. Ar trebui să respect corpul profesional din TVR și am hotărât să aduc pe cineva dinăuntru. Apoi, prin consultarea colegilor mei, numele cel mai des pomenit, care ar putea să asigure continuitatea TVR a fost domnul Titi Dincă", a declarat președintele director general TVR referitor la această alegere, conform Agerpres.

Titi Dincă este născut pe 11 iunie 1961. Între anii 1990 și 1998 a fost, pe rând, redactor, publicist comentator, redactor-șef adjunct al redacției "Viața Spirituală". A fost director interimar și apoi director de programe TVR între 2003 și 2005, iar în perioada mai 2005 — februarie 2006 a fost coordonator al Direcției de Programe TVR.

Între 2006 și 2013 a fost director al Direcției Artistice și Producție TVR, iar din ianuarie 2013 și până în prezent — "senior jurnalist" la Departamentul Casa de Producție TVR.