ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tottenham Hotspur a stabilit la 10 milioane de euro suma cu care acceptă să-l cedeze definitiv pe internaţional român Vlad Chiricheş, sperând astfel să recupereze în totalitate investiţia iniţială, de 9,5 milioane de euro.

Livrare gratuita in 24 de ore!

Preţul de zece milioane de euro este "pentru cine întreabă". Arsenal şi Juventus sunt cluburile cele mai interesate de Chiricheş, cu menţiunea că Tottenham e într-o situaţie financiară mai bună decât rivala italiană.

Presa internaţională a scris că Juventus a luat legătura prin intermediari cu Tottenham pentru transferul lui Vlad Chiricheş, însă nu e dispusă să plătească mai mult de opt milioane de euro.

Campioana Italiei doreşte un împrumut al fundaşului de 25 de ani, cu opţiune de cumpărare. Tranzacţia ar trebui să aibă loc în ianuarie numai dacă Juventus se califică în optimile de finală ale Ligii Campionilor.